Bel ons  +31 (0)85 044 11 55 Menu
 

LOGISTIEK WAS NOG
NOOIT ZO DUIDELIJK

De Klok Logistics is dé transporteur die vrachtvervoer gemakkelijk en inzichtelijk maakt voor nationaal en fijnmazig wegtransport, warehousing en fulfilment.
Vraag een offerte aan bekijk onze 7 garanties

NATIONAAL EN FIJNMAZIG TRANSPORT

Hoe kunnen wij het u gemakkelijk maken? Als u zekerheid, kwaliteit en goede service zoekt, bent u voor uw voorraadbeheer, opslag en transport bij De Klok Logistics aan het juiste adres. De afgelopen 65 jaar hebben wij continu geïnvesteerd in elke vorm van procesverbetering, slimme logistieke oplossingen en kwaliteit.

Uw wensen en uw bedrijfsvoering vormen altijd de basis voor samenwerking; daar geloven we heilig in. Transparantie, helderheid en duidelijke afspraken zijn bepalend voor het vertrouwen. Samen werken wij aan een degelijk transportplan, gericht op logistiek die naadloos aansluit bij uw bedrijf.

De Klok Logistics verzorgt distributie in Nederland en werkt met vaste materieel en mensen – zonder tussenkomst van derden. Met 150 ervaren medewerkers staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.
Geef ons een logistieke uitdaging, dan stropen wij onze mouwen voor u op.
Neem vandaag nog contact op.

De Klok Logistics werkt nauw samen met Vortex Logistics voor vervoer van en naar Duitsland, groupage vervoer en wereldwijde expeditie en De Klok Fulfilment & Warehousing voor volume fulfilment en maatwerk warehousing.


De Klok logistics MAAKT LOGISTIEK DUIDELIJK

De Klok logistics is geen alledaagse logistiek bedrijf. We zijn helder in oplossingen en bieden meer mogelijkheden. We zijn een moderne organisatie, maar geen jonge honden. We calculeren scherp, maar nooit ten koste van de service of kwaliteit. We zijn flexibel, maar werken wel uitsluitend met eigen mensen en materieel. Hieronder ziet u een duidelijk overzicht van onze organisatie, capaciteiten en mogelijkheden.

De 7 garanties van De Klok Logistics

 
Bekijk GARANTIES