Crossdock medewerker

Goederen komen, goederen gaan en dat lukt niet zonder jou! Als loodsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van onze vrachtwagens. Je werkt in wisselende diensten, voornamelijk in de avond en nacht.

Waar ga je werken?
Wij zijn een transportbedrijf gespecialiseerd in binnenlands goederenvervoer. Van grote producten voor een tuincentrum tot schoonmaakdoekjes, alles wat op een pallet kan vervoeren wij snel en zorgvuldig. Wij zijn een van de grootste transportbedrijven in Nijmegen en omstreken en zijn daar heel trots op. Maar nog trotser zijn we op onze medewerkers. Die iedere dag gepassioneerd aan de slag gaan om het bedrijf en henzelf te laten groeien.

Wat ga je doen?
Als loodsmedewerker ben je een van de belangrijkste schakels in ons logistieke proces. Zonder jou geen geladen vrachtwagens en zonder volle wagens geen tevreden klanten. Het laden van een wagen doen we trouwens zo effectief en slim mogelijk. Natuurlijk is het logisch dat de eerste orders er ook als eerst uit kunnen, maar ook het gewicht moet goed zijn verdeeld. Het is dus belangrijk dat je goed weet wat je doet. We leren je een hoop tijdens het werk, maar zijn wel op zoek naar nieuwe collega’s met enige ervaring. En heel veel motivatie.

Spierballen
Je verzet ontzettend veel werk in een heel korte tijd, dus is het van groot belang dat je niet bang bent om moe te worden. Samen met het team werk je iedere avond- en nacht weer aan één doel. Zorgen dat alle vracht op de juiste plekken in de loods en de vrachtwagens komt. Natuurlijk krijg je genoeg pauze en hard werken betekent niet dat er bijvoorbeeld niet gelachen kan worden. Maar het zou jammer zijn als je er na drie dagen achter komt dat je jouw spierballen liever alleen in de sportschool wil gebruiken. En dat is helemaal geen probleem hoor. We willen je alleen even vertellen dat we jouw spierballen in onze loods gewoon heel hard nodig hebben.

Wat hebben we jou te bieden?
We stellen hoge eisen aan onze collega’s. Logisch dus, dat jij ook hoge eisen aan ons stelt. Om je een beeld te geven hebben we een aantal punten opgesomd, waarmee we proberen een prettige werkomgeving te creëren waarin hard werken altijd samengaat met plezier. Natuurlijk is het lezen van een lijstje altijd anders dan het in levende lijve meemaken, dus kom eens langs. De deur staat altijd wagenwijd voor je open:

 • Een salaris conform cao
 • Heel veel kansen om nieuwe dingen te leren
 • Een goede werksfeer in jong en ambitieus team
 • Ieder jaar een goed, groot feest
 • 24+ verlofdagen op basis van een fulltime contract
 • Pensioenregeling
 • Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen

Zin om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan? Altijd al op een EPT willen crossen? Solliciteer dan snel:

Functie-eisen

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en bent leergierig;
 • Een jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Een EPT-certificaat is een pré.

Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct via ons selectiebureau Fore Recruitment. Mail je CV en motivatie naar: forerecruitment@gmail.com of klik op onderstaande button:

SOLLICITEER DIRECT