Bel ons  +31 (0)24 371 3911 Menu


Vacature - Chauffeur

Als Chauffeur bij De Klok Logistics rijd je in eendaagse ritten naar diverse bestemmingen in Nederland. Je start en eindigt in Nijmegen, maar komt gedurende je werkdag in heel Nederland.

Waar ga je werken?
Bij De Klok Logistics werken betekent hard werken in een prettige omgeving. Alle vrachtwagens zijn gloednieuw en van de hoogste kwaliteit, evenals de hard- en software aan boord. Dat werkt wel zo fijn. Daarnaast zijn al onze medewerkers gedreven en gepassioneerd om iedere dag onze klanten de service te leveren die we beloven. Help jij ons mee om dit ook de komende jaren voor elkaar te krijgen?.

Wat ga je doen?
Natuurlijk is het vervoeren van lading je belangrijkste taak. En dus vinden we het heel belangrijk dat je het leuk vindt om te rijden en je vrij voelt in een vrachtwagen. Maar het laden en lossen van de vracht is natuurlijk net zo belangrijk. Net als de daarbij horende administratieve werkzaamheden.
We houden van hard werken, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom bieden wij ook vierdaagse werkweken aan.
Je rijdt in de nieuwste wagens van DAF en Iveco en werkt met Transics boordcomputers. Dat werkt het fijnst en zorgt ervoor dat jij optimaal kunt presteren.

Voel jij je verantwoordelijk voor je vracht? Van begin tot eind? En kun je na een tankbeurt niet wachten om weer achter het stuur te kruipen? Dan is dit dé baan voor jou!

Wat hebben wij jou te bieden?
Natuurlijk krijg je in ruil voor je harde werk je verdiende loon. Onze salarissen zijn conform CAO en vaak iets meer. Maar naast een leuk salaris doen we ook altijd ons best om jou vol trots en tevredenheid te laten werken. Samen zorgen we voor succes, dus moeten we elkaar ook zoveel mogelijk steunen om dat succes te behalen, nietwaar? We hebben een aantal van onze arbeidsvoorwaarden opgesomd. Wil je meer weten? Kom dan gerust eens een keertje langs:
● Een uitstekend salaris
● Gloednieuwe wagens
● Gloednieuwe software
● Training- en bijscholing
● Ieder jaar een goed, groot feest of leuke kerstborrel
● 24+ verlofdagen op basis van een full-time contract
● Pensioenregeling
● Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen

Functie-eisen
● Rijbewijs B/C+E
● Code 95
● Goede topografische kennis van Nederland
● Een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière, voldoe je aan bovenstaande eisen en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct. Klik op onderstaande button of mail je C.V. en motivatiebrief naar recruitment@dkl.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Of stuur een sollicitatiebrief met CV naar:
De Klok Logistics
t.a.v. afdeling Personeel & Organisatie
Postbus 40116
6504 AC Nijmegen
 
terug