Lichtvervangende koepels

Stap voor stap duurzamer

Bij De Klok Logistics zijn we doeners. Ook op het gebied van duurzaamheid. Niet alleen duurzaam zeggen maar ook duurzaam doen. Daarom zijn we blij met een volgende ‘stap naar duurzamer’ die we gezet hebben: We hebben 40 lichtvangende koepels in onze cross dock in Nijmegen gerealiseerd: lampen uit, daglicht aan. Duurzaam, Gezond en Kostenbesparend.

Minder gezond en bakken met energie

Natuurlijk, we weten allemaal dat we beter functioneren met natuurlijk licht, oftewel daglicht. Maar hoe kun je zoveel mogelijk daglicht toelaten in een cross dock? Natuurlijk, we weten dat 24/7 de lampen aan enorm veel energie vreet. Maar hoe kunnen we zonder die lampen ons werk in een cross dock goed uitvoeren?

Lichtvangende koepels

Techcomlight wees ons op de Powerdaylight producten. Dit zijn zogenaamde lichtvangende koepels die daglicht via een reflecterende buis naar binnen brengen. Een oplossing die eenvoudig in onze daken aan te brengen is.

Een volgende stap

We slaan twee vliegen in een klap: We werken overdag gezonder door het daglicht en besparen veel elektriciteit omdat de lampen overdag uit blijven. Op naar de volgende stap.