Nieuwe website De Klok Logistics

De Klok Logistics viert 12,5-jarig jubileum: Een tijd van groei, toewijding en klantgerichtheid

De Klok Logistics, een toonaangevende Nederlandse logistieke dienstverlener gevestigd in Nijmegen, markeert een belangrijke mijlpaal in haar geschiedenis. Het bedrijf viert in de maand mei haar 12,5-jarig jubileum sinds de overname in 2010. De doorstart heeft het bedrijf nieuw leven ingeblazen na een zware periode na de grote brand in 2008. De Klok Logistics is uitgegroeid tot een trots en groeiend bedrijf met stevige wortels in Nijmegen.

Ter gelegenheid van dit jubileum heeft De Klok Logistics een belangrijke stap gezet om de communicatie met klanten en medewerkers te verbeteren. Het bedrijf heeft een nieuwe website ontwikkeld, www.dkl.nl, waardoor iedereen beter geïnformeerd wordt over de dienstverlening en activiteiten van De Klok Logistics.

De nieuwe website van De Klok Logistics biedt een frisse en moderne gebruikerservaring. Bezoekers kunnen eenvoudig informatie vinden over de diverse logistieke oplossingen die het bedrijf biedt, evenals de expertise en ervaring die De Klok Logistics in de afgelopen 12,5 jaar heeft opgebouwd. Ook krijgen ze een inkijkje in hoe het is om bij De Klok Logistics te werken.

Remco Vos, directeur van De Klok Logistics, is verheugd over de lancering van de nieuwe website. Hij benadrukt het belang van transparante en up-to-date communicatie: “Onze nieuwe website is een belangrijk middel om onze klanten en medewerkers nog beter te informeren over wie we zijn en wat we voor ze kunnen betekenen. We streven ernaar om een betrouwbare en toegankelijke partner te zijn voor al onze stakeholders. De nieuwe website benadrukt dat streven.”

De exacte datum van het jubileum was op maandag 22 mei 2023. Het bedrijf viert het jubileum op verschillende momenten dit jaar. Zoals onlangs toen de 45 medewerkers die sinds de doorstart nog steeds met trots bij DKL werken in het zonnetje werden gezet.