Zero-emissiezones

Logistiek en Zero-emissiezones

Bij De Klok Logistics begrijpen we dat de bevoorrading van steden aan het veranderen is. Steeds meer gemeenten voeren zero-emissiezones in. En als bedrijf zijn we zijn vastbesloten om hierin een positieve rol te spelen. Daarom investeren we juist nu in emissie loze vrachtwagens voor stadsdistributie.

Als toonaangevend logistiek bedrijf begrijpen we dat we ons moeten aanpassen. De opkomst van online winkelen heeft geleid tot minder fysieke winkelruimte in steden, en daarbij ook op de manier waarop we goederen bevoorraden.

We zien steeds vaker elektrische busjes, bakfietsen en fietsers met grote tassen in het straatbeeld. Dit zijn de nieuwe vervoersmiddelen die de traditionele, grote vrachtwagens vervangen. Door te investeren in emissie loze vrachtwagens, verminderen we niet alleen de uitstoot van schadelijke stoffen, maar dragen we ook bij aan een schonere en gezondere leefomgeving voor de stadsbewoners.

Daarnaast realiseren we ons dat de logistieke centra buiten de stad van vitaal belang zijn voor een efficiënte bevoorrading. Deze centra voorzien de steden van alles wat 24 uur geleden online werd besteld. We moeten ervoor zorgen dat deze centra op een passende manier in het landschap worden geïntegreerd, met respect voor de leefomstandigheden van de mensen die er werken.

Met onze investering in emissie loze vrachtwagens voor stadsdistributie, onze investeringen in de distributiecentra en onze aandacht voor naadloze ICT-integratie tonen we ons engagement voor duurzame en verantwoorde logistiek.

We willen bijdragen aan een betere toekomst. Bij De Klok Logistics zetten we ons in voor een slimme, schone en efficiënte bevoorrading van de stad.